Waadsana Spa Massages Prijslijst Contact Foto's

Massages


U kunt terecht voor diverse soorten massages.Ik geef geen erotische massage.

Ik geef diverse soorten massages:

Sport massage:

Bent je erg sportief dan is een sport massage een goede manier om snel te herstellen. De massage is wat intensiever, hierdoor krijg je een goede doorbloeding van de spieren wat de afvalstoffen snel afvoert uit je lichaam met minder pijnlijke spieren. De conditie verbeterd en je krijgt nog meer plezier in het sporten.
Zie ook de prijslijst

Traditionle Thaise massage:

De traditionele Thaise massage is van oorsprong een massage voor de hardwerkende arbeiders op de rijstvelden. Het is een combinatie van yoga en druk. Je krijgt hierdoor een goede doorbloeding van de spieren wat de afvalstoffen snel afvoert uit je lichaam met tot gevolg minder pijnlijke spieren. Je lichaam en geest komen weer in een perfecte balans.
Zie ook de prijslijst

Hot Stone massage:

Kleine vuistgrote stenen worden verwarmd met water van 42-45 įC en daarna op knooppunten van jouw lichaam (wervelkolom, de palmen van de handen, tussen de vingers en de tenen) geplaatst. De warme stenen geven hun warmte af die hierdoor diep het spierweefsel indringt. Hierdoor onstaat een nog betere doorbloeding. De gespannen (stress) spieren komen weer los waardoor de pijn verminderd.
Zie ook de prijslijst

Thaise kruidenstempel massage:

Wordt ook wel Thai Herbal Massage genoemd. Dit is een massage met warme kruidenstempels. Deze zijn gevuld met activerende, ontspannende en reinigende kruiden. Deze kruiden en warmte zorgen voor een goede doorbloeding en reinigende werking van lichaam en geest.
Zie ook de prijslijst

Voet reflex massage:

Een duizend jaar oude massage vorm. Bij voetreflex massage wordt gemasseerd op reflexpunten en meridiaanbanen (chi wat de levensenergie is). Deze speciale voettechniek stimuleerd ook de doorbloeding in de voeten en onderbenen.
Zie ook de prijslijst

Olie massage:

De warme oliŽn (Thaise) geven een rustgevende werking. De Thaise olie wordt onmiddelijk opgenomen en maakt de huid zacht en soepel. De massage geeft een goede manier om maximaal tot rust te komen en volledig te ontspannen. Een heerlijke geur van de etherische extracten geeft nog een extra dimensie aan deze ontspanning.
Zie ook de prijslijst